Leadership in Finance Summit

31 oktober 2023 | Spant! Bussum

“Check your assumptions at the door”

Leadership in Finance Summit 2023

Check your assumptions at the door

Aannames, we gebruiken ze allemaal iedere dag en ze zijn het resultaat van jarenlange ervaring en de omgeving waarin je verkeert. Ben jij je bewust van de aannames die je hebt: over jezelf, over je team en de wereld om je heen? Weet je deze in je voordeel te gebruiken door ze goed te testen? En moet je bepaalde overtuigingen loslaten? Aan het begin en eind van CFO Day 2023 hebben we gesproken over aannames rondom het businessmodel en een aantal belangrijke benoemd. Tijd om die verder uit te pluizen! Tijdens Leadership in Finance dagen we jou als CFO/Financieel Directeur uit om met je “second in command” aannames te leren gebruiken als tool om verder te komen.

Meer informatie over het programma volgt snel. Meld je vast aan, dan houden we je op de hoogte.

Bezoek hét event voor CFO's & Financials

Laat je inspireren tijdens keynotes, Round Tables en masterclasses én ontmoet meer dan 300 financiële vakgenoten. Wij openen de deuren naar een wereld met thought leadership, kennis, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden op een prachtige locatie.

Kosteloze deelname aan Leadership in Finance Summit is voorbehouden aan  CFO’s, Financieel Directeuren, controllers en Financieel Managers van bedrijven met een omzet vanaf €75 miljoen.

Partners 2023

Kennispartners

Locatie

Partner worden?

Wil je als partner betrokken worden bij Leadership in Finance Summit? Is jouw organisatie dé kennispartner die finance leaders verder helpt? Neem dan contact met ons op. Ik geef je graag een toelichting of advies over de diverse mogelijkheden.

Daan Commandeur
Partner Manager