Sven Kester

Als zoon van een bloemenkweker in het Westland zitten verandering en ondernemerschap in mijn roots. Na mijn afstuderen aan de Universiteit heb ik ruim 7 jaar in treasury consultancy gewerkt en hierin een grote verscheidenheid aan opdrachten uitgevoerd. Maar omdat ik mijzelf wilde verbreden én meer waarde wilde toevoegen, ben ik bij Hoogwegt aan de slag gegaan als Group Treasurer. In deze nieuwe rol heb ik de ontwerpfase doorlopen en vervolgens de rol opgebouwd door te vereenvoudigen, efficiëntie te creëren en voortdurend verbeteringen aan te brengen. Vorig jaar ben ik doorgegroeid naar Finance Director Group Control; een heel nieuw project. Samen met mijn team zet ik nu stappen om Group Control toekomstbestendig te maken, de processen efficiënter te laten verlopen en gaandeweg meer en betere inzichten te verkrijgen voor de hele organisatie.

Als onderdeel hiervan hebben wij Fluence Technologies geïmplementeerd, ondersteund door onze partner FPM Solutions. Wij gebruiken Fluence om zowel de Consolidatieprocessen als de Statutaire rapportages te faciliteren.

Wim Vaessen

Daan Bouwman

Louis de Roo

Data is voor nagenoeg elk bedrijf onmisbaar. Data helpt ons bij betere beslissingen, bij het scheiden van feit en fictie, bij het beargumenteren of ontkrachten van ons onderbuikgevoel.
Investeren in data loont, maar hoe zorg je dat je met je data ook echt impact maakt?
Aan de hand van 7 heldere en eenvoudig toe te passen stappen legt Louis de Roo, Data Strategy Leader bij E-mergo, uit hoe je van dataprojecten een succes maakt en, belangrijker: hoe je data inzet om jouw bedrijf een uniek voordeel te bezorgen.
In de sessie gaan we in op de beslissingen die je als CFO moet nemen om je organisatie te leiden in de transitie naar datagedreven werken, welke routes niet of juist wel rendement opleveren, en hoe je zorgt dat je organisatie op basis van data de juiste keuzes kan maken.

Patrick van der Pijl